miercuri, iunie 22

refuz

ciudat mai functioneaza mintea si sufletul unei femei... nu tocmai normale. mi se parea incitant sa te fac sa astepti, sa ma mint si sa te mint, sa ne tavalim in metafore de neinteles si sa ne pierdem unul de altul ca mai apoi sa ne regasim, ca la inceput, dandu-ne impresia ca ne reindragostim perpetuu unul de celalalt. mi se parea pervers sa pastrez legaturi bolnavicioase in umbra gandurilor mele, desi la suprafata ma calmez in mituri de amor cuminte. mi se parea ca pot sa mentin fondul, chiar daca forma prinde culori de toate felurile.

si ma vad acum obosita de labirintul asta. imi refuz firesc personajele si scenariile alambicate ce ma tineau in priza pana mai ieri, imi asez in ordine dorurile si culmea, mereu... esti pe primul loc. forma a creat fond. devii temelie, de la care pornesc toate, din care unele sunt respinse natural, iar altele raman in derizoriu. si nu e rau deloc. ce mi se parea odata incitant, copilaresc, pervers, mi se pare acum ca ar darama onestitatea si dragostea ce se infiripa intre noi. imi doresc toate nebuniile cu tine, nu dincolo de tine. 

dulce esti dulce primesti... imi spunea cineva candva. dulce esti, dulce ma fac pentru tine, iar tu vei raspunde la fel. o sa murim de diabet, fericiti in visurile noastre. :)

Un comentariu:

Anonim spunea...

frumos felul in care iti exprimi in scris gandurile.. pot spune ca ma inspiri. :D
Good luck.