miercuri, noiembrie 23

recapitulari

sunt nopti... cand recapitulam.
impreuna cu ele... prietenele mele dragi, cu ea, cu tine in gand, iubitul perpetuu. recapitulam versuri si muzici de suflet, incepand cu slagarele clasice romanesti... terminand cu limbi straine care ne inunda sufletele si care au fost covor rosu in contexte si stari candva.

o noapte de asta face cat o mie de cuvinte scrise pe blog. o noapte in care una isi cauta linistea in paginile unei carti cuminti, cealalta isi confirma fiinta in fantasme erotico-literare, o noapte in care ascultam cu inimile la unison refrenuri de demult... o noapte in care imbratisarile cu aripi moi se dau gratis, aici... acasa. sunt nopti in care ne aducem aminte de toate, ne confirmam si invatam sa fim triste cu bucurie.

o noapte intre fete, in care plangem si radem, fiecare pe limba ei, in balonul ei de sapun, si totusi impreuna. in lumea femeilor semi-ticnite, atat de neintelese uneori. atat de transparente pentru voi.... alteori. suntem frumose si cand ne imbolnavim de dulcegarii si crestem glicemia pamantului. suntem frumoase si cand saram atmosfera in lacrimi inutile. suntem frumoase cand va vrem, cand va uram, cand ne-am obisnuit cu voi sau cand pur si simplu ne e dor de doruri. suntem frumoase cand nu stim ce vrem, cand nu stim ce vreti de la noi... ce mai vreti de la noi?

trece si noiembrie... pregatim scortisoara si marul sub ecouri de amor. ne ninge cu melancolii si ne place sa fim... frumoase, iarna. in noi mor anotimpuri, doar anotimpuri. Restul... renaste in fiecare por, in fiecare clipa, in fiecare noapte, in fiecare zi. Acum.

Niciun comentariu: