luni, decembrie 5

cica vine mosu

mosul asta nicolae e in grad mai mic decat mosul craciun, nu? ma incearca o lene porceasca, drept pentru care voi scrie o singura scrisoare catre cel din urma, cu riscul de a-l desconsidera pe nic.

si totusi. mos nicolae vine pe fondul crizelor tuturor cu o cina sanatoasa gatita de mine, cu suflet si drag de oameni dragi. cu o prietena luminata dupa luni de intuneric, cu un personaj fericit, spalat de suferinte care imi sopteste dulce ca "are nevoie de mine", cu o roscata zen care imi impatureste clipele in fiecare zi doar fiind aici, in preajma mea. cu o blonda simpatica care incepe sa vorbeasca mai putin vulgar si care intregeste lantul energetic din cartierul-minune. cu o mama minunata care nu conteneste sa vegheze la fericirea mea. un mos nicolae care vine cu pace si bucurie, mai putin dulce - pentru ca suntem la curi de slabire si incercam sa mentinem glicemia pamantului la cote sanatoase.

vine mos nicolae! tot vine de vreo doua saptamani. maine ii trimitem bezele pe geam, intr-un inceput de decembrie prea senin.

Un comentariu:

Cantemir spunea...

Scrisoare catre Mos Nicolae:
http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/12/06/scrisoare-catre-mos-nicolae/