joi, septembrie 6

toamna

a cam venit. cu o plecare. cu o dragoste mai mare... aceeasi, dar mai puternica. cu un vanticel la amiaza care imi da fiori si racoare in tot corpul. il ador pe vanticelul de septembrie. mi se pare ca e special conceput pentru mine. sau invers, nu conteaza. ideea e ca toamna e anotimpul meu, septembrie e luna mea, vine ziua mea si intr-un fel... luna asta e atat de plina ca deja ma copleseste.

mi-e dor... teribil, simplu, adanc si perpetuu. mi-e un dor frumos. n-am stiut niciodata ce-i aia dor frumos. dorurile mele erau dureroase pana la tine. presarate cu regrete, dorinte neimplinite, vise desarte si culori patate de griuri. dorul nu ar trebui sa fie dureros.

descopar cu tine un dor care ma umple. un dor care desi stoarce lacrimi, nu doare si nu are ghimpi. sunt fericita in dorul meu, te astept la propriu sa te intorci si ma bucur de mine, de noi, de tine, in tot ce suntem impreuna sau separat. cand ma apuca melancoliile, imi dau seama ca ma scald totusi intr-o liniste care ma sustine pe norisorul meu, o pace care nu ma lasa sa ma nefericesc, chiar daca uneori e greu.

te iubesc. te iubesc total.

te miros inca in asternutul pe care nu ma indur sa-l schimb de cand ai plecat. dorm in tricoul tau si te tin in brate in fiecare seara, sau te caut diminetile... te gasesc doar in gand si-n suflet si nu ma doare lipsa ta. decat un pic, uneori. dar stiu ca sunt a ta si cand nu esti. si mai stiu ca stii asta. nu ma incumet sa mai beau cafea diminetile, fara tine. sunt unele lucruri care au devenit ale noastre... si le pastrez asa, tabieturi care... fiind singura, nu mai au farmec. sunt alte lucruri care tocmai pentru ca le stiu ale noastre, continui sa le fac... cum sunt pantalonii aia scurti care-ti plac tie si ii port cu drag si mandrie, desi nu esti aici sa ma vezi purtandu-i :)

detalii marunte care fac diferenta. gesturi care ma compun si ma cresc. sunt al dracului de vie in toate colturile fiintei mele. esti prezent in Totul meu si toamna nu face decat sa nuanteze tabloul asta pana la desavarsire.

nu ma satur sa te iubesc in fiecare clipire.

Niciun comentariu: