marți, august 21

negative

cum faci cand vin spre tine energii negative de la ceilalti? cand vine unu si-ti zice ca tu bati campii cu optimismul si zambetul tau larg, ca nu esti cu picioarele pe pamant, ca ai pierdut contactul cu realitatea. si iti ofera alternativa: sa pui raul in fata (adica cica sa fii prudent), sa faci scenarii macabre pe termen lung, foarte lung sau mediu - in cel mai bun caz, sa realizezi ca totul e gri sau oricum patat in jurul tau. si in final - ca la astia cu NU in brate exista finaluri: "tu esti defect, ai o boala ceva, nu esti normal". asta cu intrarea in normalitate imi place cel mai mult si ma zgarie pe creier.

si ce faci? daca mai si depinzi de oamenii astia pentru propria existenta (intr-o anumita masura) iti vine, ba sa faci ca ei ca sa fie "bine", ba sa zici ca ei si sa faci ca tine dar tot n-o sa iasa ok, ba sa fugi undeva departe ca sa nu mai lasi loc la astfel de invazii in sufletul tau roz, ba sa iei o pusca si sa faci curat in lume. sa ramana numai aia zambareti.

deci?

(ma doare ficatul de doua zile, ceva remedii naturiste/naturale aveti?)

3 comentarii:

Z.e spunea...

pt. ficat, poate esti prea furioasa de 2 zile

cauta'ti un hepatoprotect

ce faci cu energiile negative ale altora? ii rogi frumos sa te lase sa fii asa cum simti, pt. ca nu atitudinea ta e problema lor, ci propiile lor simtaminte, idei, alegeri, frici care atunci cand vad ceva diferit si cu care nu rezoneaza, intra in panica

alege sa te detasezi de ce te trage in jos

piticescu spunea...

:) multumesc! ai dreptate...

Anonim spunea...

io cre'ca solutia e ceaiul!!! Ceai de sculatoare!! Za best!!!