luni, aprilie 29

mai

vine marea.

un moment pe care il astept, il imaginez, il doresc cam de la primul ciocnit de pahare de la revelion. lucrurile se precipita cu un pic inainte de marele eveniment, dar intalnirea cu marea e un fel de nunta la care e musai sa ajung... se aranjeaza toate in final si sa ma vedeti ce o sa ma perpelesc la soare ca o foca esuata... incepand cu rasaritul de miercuri dimineata :)

R. mi-a zis ca marea nu-i la fel fara mine acolo. m-a uns pe suflet cu o declaratie simpla care mi-a starnit lacrimi de bucurie. vom fi impreuna la tarmul nostru, ne vom tine de mana si vom vorbi vorbe despre nimic si despre noi. o sa fie de poveste pentru ca la marea cea mare intotdeauna se croseteaza povesti.

studenteste, cu bursa la ciorap, cu cortul si cu zambete tampe pe figuri, ne ducem in haosul ala sa ne gasim linistea de fapt. e... paradoxal. mergem in vama sa ne asezam cat mai departe de agitatie, sa ne traim zen-ul in pace si liniste, cu muzici bune in surdina. ceea ce vama nu mai e demult. dar cumva.... compania face diferenta si de fiecare data reusesc sa ma diluez acolo in fumuri trase cu pofta din tigari prea multe, in cafele la ore imposibile cu cearcane curgand pe obrazul ars de soare, in priviri jucause si pline de haz.

asta pentru ca... prietenii stiu de ce :)

Niciun comentariu: