luni, iunie 25

zen estival

 de joi pana duminica la 2 mai. mare limpede si racoroasa, nisip fierbinte, o bunaciune de femeie si una bucata rocker la nudisti, cativa prieteni insetati si multa voie buna. m-as fi ingropat acolo in nisip sa stau asa, pana mor.

din pacate sau din fericire, ce mai conteaza, a trebuit sa revin pe plaiurile capitalei mirosind a smoala incinsa. maine termin un capitol amanat cateva secole din viata mea: sustin dizertatia. si apoi beau.

la Vama Veche se fura. la Molotov pe plaja, anul trecut prietena mea a ramas fara nimic, anul asta alta amica isi cauta geanta in disperare.

mai in intunericul misterios al Vamii, acolo unde lumea se iubeste fara perdea, rapusi de bautura droguri si dans, sau acolo unde se usureaza cei care nu dau 1 leu la toaletele (mare afacere!) de pe drum, se fura cu stil: se ia una bucata rucsacel, se cauta portofelul, se iau banii din el, se pune portofelul la loc inauntru sacului, se mai cauta si mobilul, si se pune geanta la loc langa om.

am ramas fara telefon si mai ales fara o baza de date uriasa de numere. a meritat in schimb, dansam pe vaya con dios de dupa depeche, imbibata fiind de licori fierbinti si incolacita de un el care mi-a anihilat orice forma de atentie distributiva :p

la Vama se fura, la 2mai se iubesc nudistii in miezul zilei pe plaja, urla textilistii fosforescenti ca "aici sunt copii, ce dumnezeu, pune slipul pe tine domnisoara", se fac declaratii, se mananca specialitati tataresti in curtea prietenilor, sub bolti de vie, piticescu se simte ca intr-o laguna albastra, insula-rai unde Evele sunt curve si Adamii devin domni.

Niciun comentariu: