joi, februarie 7

momente de momente..."sunt momente in viata care raman".... mi-a zis candva cineva si uite ca a ramas...macar replica.

da. sunt. sunt momente in care iti canta la chitara pe plaja, sunt momente de vorbe aiurea la un pahar de vin, sunt clipe la lumanare care ating adanc, sunt minute de euforie dulce pe care le vrei eterne desi stii ca sunt doar momente.... sunt valuri care aduc franturi de fericire. sunt zile de dor in care te simti privilegiat ca ai la cine sa te gandesti. sunt vorbe aruncate care pateaza frumos, sunt gesturi firesti care ti se par fantastice, sunt momente care raman, dincolo de persoanele alaturi de care le traiesti.

sunt momente pe care daca poti sa le decupezi din context, raman unice, vise, clipe pe care n-ai cum sa le regreti desi poate ai vrea, pe care nu vrei sa le uiti desi ai putea, pe care le negi uneori desi e imposibil, pe care le doresti repetate sau le pui deoparte la categoria "unicat".

sunt momente in viata care raman, intradevar...

multumesc. si mai vreau.

Un comentariu:

Cec_ilia spunea...

de fapt cu asta ramanem, cu amintirile frumoase. cineva spunea ca omul tine minte mai repede ce nu i-a placut decat ceea ce ii place. dar uite ca intr-o zi cineva m-a intrebat daca eu imi aduc aminte numai momentele deosebite, ca sa nu spun "care raman"? cred ca asta ni se intampla (si tzie si mie) din nevoia acuta de bine si sublim pe care o avem si care, nu e chiar bine aspectata nici in trecut, nici acum si tot ce pastram e pentru viitorul incert din acelasi punct de vedere.