joi, octombrie 6

manual

lucrul manual e ala pe care ti-l faci cu mana ta, si.... chiar daca nu iese ca in proiectiile tale, satisfactia ca e facut/creat/rationat/etc de tine compenseaza eventualele neasemanari cu Idealul. ce-ti faci cu mana ta, ar trebui sa fie mai lispit de regrete, ai cel putin responsabilitatea alegerii facute initial si asumarea potentialului de risc.

eu ce-mi fac cu mana mea, iese de obicei bine. uneori mai scap din mana/vizor anumite aspecte, insa pe masura ce am crescut, am invatat sa ma bucur de proces in sine, si sa fiu mai prudenta in asteptarea rezultatelor. uite asa... zilele astea, am cladit din nimic contexte si stari. si mi-a iesit surprinzator de bine.

e adevarat ca ai nevoie si de companie... cand o faci cu mana ta de unul singur se numeste altfel, si devine dubios, e pornit din adancuri pline de frustrari si neimpliniri. e aproape patologic. dar nu de hand-made-ul asta discutam aici. :)

un lucru manual + compania potrivita (ProTivita) = artificii, frecvente, coincidente dragute, zambet, mult zambet, transpiratie dulce-amaruie, sms, vis, bucurie pur si simplu, relaxare, un sandvici cu maioneza, o cafea cu povesti, un motan tacanit, o plimbare sub stele, nerabdare, curiozitate, cartile pe fata, hainele pe jos, libertate, haos, imbratisare, pupic mic, sete, foame, bere, tigari lungi, brichete bic, alergat desculta, maini calde, oase moi, comunicare, priviri. o zi, si o noapte de bine.

Niciun comentariu: