marți, august 10

dimineata

aseara am vazut pescarusi, multi, albi si grabiti, pe la Gara de Nord, in stoluri goneau cred de la o balta la alta...erau frumosi si mi-au adus aminte de mare... m-as urca pe o aripa de pescarus zglobiu sa fug in valuri si as mai gasi unu sa mi-l transporte si pe Piti (catelul), sa vada si el marea mea draga....
am baut doo beri si am vorbit vorbe cu un om surd si mut si orb... de ce uneori am o nevoie masochista sa ma expun si sa ma irosesc, nu inteleg... dar ma duc asa cum sunt, se compenseaza cu momentele de narcisism.
am citit si am scris mult... ce bine e cand te poti exprima liber. ma vad scotand din mine cu mainile amandoua de toate si aruncandu-le inainte, ostentativ asa,   "na' luati de'aici! luati ca am!" si ma simt bine, eliberata.
am cunoscut o fecioara simpatica.
am dezbatut cu A. cate in luna si in stele... cred ca femeile au nevoie de alte femei pe lumea asta.
si se facu noapte, si trecu ca gandul si ca vantul. e 7 si ma simt ca aia care se trezesc dimineata sa fuga la job, eu n-am. o sa-mi pun de cafea, sa-mi alint javra, mananc o piersica si ma culc.
am vorbit cu O. si mi-a povestit de planul lui, am ras in hohote pe la 4-5 dimineata se auzea o nebuna care radea isteric din ap. 52. eram eu. o sa va povestesc si voua. si ma rog, ca doi insomniaci ce ne aflam pe acest minunat taram al nelinistilor, am concluzionat ca in alte situatii rasaritul era un tabiet frumos la care visam, pe care il savuram de regula in doi, in noi... acum cu criza asta, imi doresc uneori ca soarele sa nu mai rasara deloc, a devenit comun, sa mai schimbe look-ul sau sa lase noaptea sa ne odihneasca spiritele...

buna dimineata my pui!

2 comentarii:

A spunea...

buna dimineata my pui

Anonim spunea...

Bună Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
Mulţumesc,Cu stimă Vlad!