vineri, iunie 25

aberatii de moment

nu pot sa dorm, m-am enervat pe toata blogosfera. deci va dati rupti in doua trei patru, care mai ca plangeti, care mai ca va dati de toti peretii, va luati la tranta cu moartea, cu viata, care visati cu ochii deschisi, care sunteti sentimentalisti incurabili, altii fac creatii porno absurde, unii posteaza scrisori primite pe mail de la altii... bai da nici unul Unul nu zice ceva dupa o anumita ora. pentru ca dormiti. ca oamenii. normal, si eu ma revolt ca va citesc ziua, si noaptea... n-am ce! initiez proiect de blogosfera a insomniacilor, sa facem din noapte zi si sa postam numai dupa orele 00, cu ce buline vreti voi.

alta aberatie: bai sunt unii care sufera maxim de ei insisi, asa parca ii doare eul lor interior, si vor sa-l scoata afara, sa-l afiseze, sa fie atins ca sa se confirme ca exista. e incredibil cat poate sa se duca un om pe el insusi atunci cand nu se mai vrea. stii cum e? e nasol.

aberatia 3: sunt bisexuala. hai sariti toti cu urale si mirari. parca sunteti o priza explodata cand auziti asta. sunt poate printre putinele care o recunosc... whatever. nu-mi faceti oferte. din viata iei ce-ti doresti, nu ce ti se ofera, zicea un clasic in viata. da. e cel mai sanatos asa.

"uita-te in ochii mei adanc" "mi-e dor de tine" da. tratament. pilula de zi cu zi, Dorul. e fantastic. chiar imi e. sunt fantastica, prin tranzitivitate.

puiul meu? te iubesc. pur si simplu. o sa scriu despre asta. habar nu are nimeni ce si cum.

Dor? habar nu ai. dar eu continui. sunt libera sa te am, la mine in Platoniada.

Andrei? m-ai surprins. K? esti... stii tu. Cezar? maine dimineata la cafea sa vii cu flori pe blog. ca sa zambesc amar. Pasiunea? scrie si tu despre bisexuale. Ochelari in ploaie? cati ani ai? Memori3s? hai la un cico ca m-am saturat. Cires? ziceai ceva de un vin, te-ai pensionat. anonim? multumesc.

de la mine azi: bubuituri in usa si zgariat de unghii pe pereti. in rest sunt bine.

10 comentarii:

(alex)andra spunea...

hai petrecem impreuna. noaptea da? cand lumea doarme :P

ochelari de ploaie spunea...

noaptea, dimineata, cat se poate...

ochelari de ploaie spunea...

momentan am ajuns acasa si inca ploua :)

(alex)andra spunea...

bine ai venit! mic dejun ceva? sau cina? hai sa intoarcem lumea pe dos, eu vreau sa fie cam 18 seara... sa ploua cald si la mine :)

Anonim spunea...

pur si simplu :X

Kaos Moon spunea...

eu sunt lesbian... stii tu :)

(alex)andra spunea...

@K: stim amandoi exact ce trebuie :)

Bianca Dobrescu spunea...

mai avem nevoie si de insomniaci:P

memori3s spunea...

=)) esti tare>:D< eram trista dar acum am un :D pe fata

(alex)andra spunea...

multumesc sustinatorilor! inca nu m-au legat astia, va mai stresez eu cu insomniile mele :P pup evribadi!